Jouw bedrijf is

er om jou te faciliteren

Jouw leven, Jouw missie, Jouw ideaal

De meeste ondernemers hebben geen idee wat er onderaan de streep over moet blijven om hun ideale leven te leven. Om duurzaam het ondernemerschap vol te houden, om ruimte te hebben voor tegenslagen, om te kunnen investeren in persoonlijke groei en natuurlijk om de belastingen te kunnen betalen.

Te veel ondernemingen vallen om, omdat zij geen tegenslagen aankunnen of de ondernemer uitgeblust en met vergeten dromen thuis zit.

Een financieel sterk bedrijf kan omgaan met tegenslagen en faciliteert een topfitte ondernemer. Er is ademruimte, ruimte om te spelen en experimenteren, focus op de toekomst en plezier en vervulling in het nu.

Een financieel sterk bedrijf wordt van onderaf opgebouwd. Omgekeerde winst. Niet vanuit het aanbod gestuurd, maar vanuit het diepste verlangen en zijn van jou als ondernemer. Vanuit wat jij en je bedrijf nodig hebben om sterk te staan.

Je hebt gewoon cijfers nodig om het te weten …

Ik zie vaak dat we als ondernemer maar wat roepen als het aankomt op financiële doelen. Vanuit ego of vanuit een gevoel dat het zo hoort of we pas succesvol zijn als… Financiële doelen gaan pas echt voor ons werken als ze onderbouwd zijn. Als we precies weten waar een bedrag voor staat. Wat het ons faciliteert.

Met omgekeerde winst help ik jou betekenis te geven aan jouw financiële doelen. Help ik jou zichtbaar maken wat jouw dromen eigenlijk kosten. Zodat je van daaruit de beslissingen kunt nemen die jou richting dat ideaal brengen.

Wat krijg je?

  • Een uitgebreide template waarin je stap voor stap jouw ideale privé financiën in kaart brengt
  • Korte instructievideo’s die jou door de template heen helpen (nee, je hoeft niet alleen door die cijfers heen te ploeteren)
  • Uitleg over de grootste belastingbespaarder: overstappen naar de BV. Wanneer en waarom moet je dit wel of niet doen?
  • En dat allemaal gratis 🙂

Je weet nu precies hoeveel winst je onderaan de streep nodig hebt voor jouw ideaal. Geen gissen meer of grote mijlpalen die voor geen meter motiveren, maar precies afgestemd op jou. Dat motiveert, zet aan tot actie en leidt tot echt resultaat.

https://huisvanfinancien.api-us1.com 3847091bf9fae4f63b9a0750ca3922441399ab6b7896cef119f6e29ee42b356f81768044