De resultaten van mijn klanten

Zij kunnen jou het beste vertellen hoe het is om met mij samen te werken.

‘Wat een verademing is het om inzicht en controle te hebben’

Laura de la Mar 
Spreker, schrijver en trainer in gastvrijheid en gastvrij leiderschap.
Founder van Gastvrijheid in Bedrijf.

Wat een verademing is het om inzicht en controle te hebben over mijn financiën en een doordacht winstplan te hebben voor de komende jaren! Thessa en Marijn (MKBTR) hebben mijn partner en mij bijgestaan in het grondig analyseren van onze financiële gegevens en het onderzoeken van de voordelen van het oprichten van een B.V. Ook hebben ze ons praktisch advies gegeven over het groeien van onze winst. We hebben ook een langetermijn winstplan ontwikkeld, wat heeft geleid tot waardevolle inzichten die ons in staat stellen om nog meer rendement te halen uit ons bedrijf en vermogen. Dit brengt een gevoel van rust en gerichte focus met zich mee.

Het ondernemende denken van Thessa en Marijn is iets wat ik tot nu toe heb gemist bij de accountants en boekhouders waarmee ik in het verleden heb samengewerkt. Traditionele financiële professionals zijn vaak terughoudend om de mens achter de cijfers te zien.

Dit maakt MKBTR en Huis van Financiën uniek en anders dan anderen. Ik kan het ten zeerste aanbevelen aan elke ondernemer die op zoek is naar een partner die niet alleen de cijfers begrijpt, maar ook de mens erachter waardeert en ondersteunt.

Bianca testimonial

‘Haar vermogen om ingewikkelde dingen goed uit te leggen’

Bianca van der Horst
Nederlandse GebarenChallenge

Ik koos voor Thessa, omdat ik iemand zocht om een langere tijd mee samen te werken aan de financiële doelen en vraagstukken in mijn bedrijf. Ik had een hele mix aan vragen, zoals het beter leren snappen van de cijfers in mijn boekhouding tot (fiscaal) advies over de bedrijfsvorm.

Wat me enorm aanspreekt is haar vermogen om ingewikkelde dingen goed uit te leggen. Ze is prettig om mee samen te werken, heeft een rustige aanpak, denkt mee, zit vol met goede ideeën, en staat ook naast je als het even moeilijk gaat. Ik vond het heel fijn om elke maand even bij elkaar te zitten en te kijken naar hoe het gaat. Na elke meeting had ik weer een blaadje volgeschreven met goede tips en adviezen. Instappen in haar jaartraject was een ontzettend goed besluit!  Enorm bedankt Thessa!

Als creatieve alpha krijg ik meer inzicht op de cijferkant van mijn bedrijf

Digna Brand
Business Coach
Founder Freelance to Freedom

Werken met Thessa begon twee jaar geleden omdat ik meer inzicht wilde krijgen in mijn cijfers. Als creatieve alpha wilde ik meer begrip te ontwikkelen voor en grip krijgen op die kant van mijn bedrijf.

Ik ben creatieve geest en heb niet zo veel met cijfers. Een vraag als: ‘Wat betekenen cijfers precies voor mij?’, kan ik nu beantwoorden omdat ik heb geleerd hoe ze me verder kunnen helpen. Zo kon ik shiften naar het maken van goede keuzes. Geld vliegt er niet zoveel meer uit als vroeger.

‘Meer dan ooit KAN er financieel veel’

Inmiddels gaat het zoveel verder dan het verkrijgen van inzicht. Meer dan ooit KAN er namelijk financieel veel. Mijn bedrijf draait goed. Maar meer dan ooit heb ik ook de vraag: ‘Wat WIL ik eigenlijk? Wat vind ik nu écht belangrijk? Hoe kan ik geld een reflectie laten zijn van wat ik belangrijk vind?’

Iemand die je leert en handvatten geeft als het geld er eenmaal is: wat doe ik er dan mee? Ik zette bijvoorbeeld altijd heel veel geld opzij voor de Belastingdienst, maar dat bedrag was dus (onterecht) helemaal niet meer beschikbaar om te investeren.

Keuzes op lange termijn zorgen ervoor dat ik een gezond bedrijf kan bouwen waar ik zelf tot mijn recht kom en de dingen kan doen die ik heel belangrijk vind. Vanuit het besef van waarde, hoe kan ik nu voor zorgen dat het geld voor me gaat werken. Dit wil ik heel serieus nemen, dan verdient elke investering zich terug.

De antwoorden op mijn vragen, gecombineerd met de meer ‘harde’ strategie en planning… Goud. En uniek. Ik ken echt niemand anders die dit op deze manier doet. Ik hoop dat Thessa nog jaren naast me staat in mijn bedrijf!

Bij Thessa voel je dat ze er primair is voor mij als ondernemer

Suzanne van Schaik
Business Coach
Affluence. Het nieuwe 1-op-1 businessmentorship

Ik werk al jaren met Thessa samen. Toen we voor het eerst contact hadden, vroeg ze me: ‘Wat is je ambitie?’. Ik zei: ‘Een miljoen!’. Die was toen nog (erg) ver weg.

Maar slechts een paar jaar later was het zover.

En Thessa heeft me in die jaren, in de tussentijd, enorm goed begeleid bij mijn begrotingen, cashflow en de (fiscale) keuzes die ik te maken had.

Ze waarborgde bijvoorbeeld dat ik op tijd van een eenmanszaak naar een BV ging. En ze hielp me zowel praktisch met bijvoorbeeld debiteurenbeheer, als mentaal en emotioneel toen mijn bedrijf allerlei spannende (groei)fases doorging. Van het aannemen van mijn eerste medewerker tot het schetsen van het scenario als ik een jaar niet zou werken.

Ik herinner me een moment dat veel indruk op me maakte. Thessa zei: ‘Jij bent een van de klanten die het financieel het beste voor elkaar heeft’. Gek genoeg had ik dat niet altijd door.

Dit bevestigt maar eens dat je als hardgroeiende ondernemer een financiële professional naast je nodig hebt die eerlijk, kritisch en ondersteunend is. Die je een reality check geeft om je te behoeden voor valkuilen of juist om te zorgen dat je echt geniet van je succes.

Thessa is die professional en uniek in haar soort. Ze is namelijk veel meer dan een boekhouder of een financiële planner. Want ze is er niet zozeer voor je administratie of om je sommetjes te maken. Natuurlijk kan en doet ze dat. Maar je voelt dat ze er primair is voor jou als ondernemer. Voor wat jou voedt, voor de dromen die jij wil waarmaken en voor hoe jij financiële vrijheid kunt en wilt bereiken.

‘Jij bent een van de klanten die het financieel het beste voor elkaar heeft’

Van boekhouding tot begeleiding bij het aannemen van nieuwe medewerkers tot het regelen van een BV-traject

Regina Nieuwhof
Orthomoleculair voedingstherapeut en gezondheidscoach
Energiek in Business

Toen ik startte met de samenwerking met Thessa had ik mijn boekhouding en doelen prima op orde, maar ik miste het grotere plaatje. Het dirigeren van cashflow was hierbij een belangrijk stuk.

‘Thessa is dè partner die vanuit een ondernemersmindset meedenkt’

Thessa heeft me geholpen met een cashflowplan, grip op de geldstromen en een plan hoe ik exact mijn winstdoelstelling kan behalen.

Het voelt fijn om verder helemaal ontzorgd te zijn in de boekhouding en dat ik een partner naast me heb die met een ondernemersmindset meedenkt in de snelle groei van mijn bedrijf.

Niet remmen op investeringen

Ze remt me niet op (grote) investeringen, maar laat duidelijk zien wat het betekent als ik die doe (zowel qua kosten als mogelijke baten), zodat ik me gesteund voel en tegelijkertijd een goede keus kan maken.

Het is ook fijn dat Thessa een team heeft voor specifieke vraagstellingen, zodat ik begeleiding kan krijgen bij het aannemen van een nieuwe medewerker en het regelen van een BV-traject.

Al met al zijn Thessa en haar team een fantastisch financieel sparringpartner die mij als ondernemer met mijn grillen 😉 en grote groeidoelen begrijpen!

Als ik met jou samenwerk kan ik voelen: wow, de wereld ligt aan mijn voeten

Merijntje Betzema
Schrijvende ontwerper & imago-adviseur
Ontwerpt jouw imago & branding

Vanaf dag een dat ik mijn bedrijf startte had ik een boekhouder. Daar was ik best tevreden over tot ik las wat jouw werkwijze was met Huis van Financiën. Ik kwam erachter dat ik eigenlijk geen écht inzicht had in mijn financiën. Het was goed geregeld, mijn bedrijf draaide prima, maar ik bleef bang voor tekorten en vooral bleef ik bang voor cijfers.

Wat doe jij écht anders?

Voordat we gingen samenwerken vroeg ik me af: “Wat zou je nou écht anders doen dan mijn boekhouder?” Tijdens de workshop waarin we een jaarplanning maakten, kreeg ik inzicht in mijn uren, mijn uurprijs maar ook het effect van mijn daadwerkelijke (uur)loon was een changemaker… Wat gunde ik mezelf weinig! Was ik dat waard? Als ik mijn eigen baas zou zijn, hoe kwam het dan dat ik niet meer kon verdienen? Precies dat doe jij anders. Je geeft inzicht op een dieper niveau.

Je hebt veranderingen in mijn mind-set over geld op gang gebracht. Ik ben hogere prijzen gaan vragen. Het heeft alles te maken met hoe ik denk over mezelf: ben ik het waard?

Waar ik voorheen alleen maar meerwaarde ging geven in de vorm van diensten, advies, hulp, meedenken, redactiewerk en coaching zonder dat ik het doorhad, ben ik gaan inzien wat ik te bieden heb, dat mijn meerwaarde er al is en dat daar een gezond loon tegenover mag staan.

Ik merk dat ik steeds minder angst heb voor de cijfers, ik raak niet meer zo erg in paniek als voorheen omdat jij me inzicht hebt gegeven.

Los daarvan zou ik, nu ik weer een paar jaar verder ben, graag nog verder groeien dan ik nu ben gegroeid. Je geeft me het vertrouwen dat ik dat kan, waar ik een paar jaar geleden nog dacht dat ik daar helemaal geen ambities in had. Maar ik ben dol op mijn werk en zou daar graag meer van doen omdat het mensen blij maakt én mezelf, wat is er dan mis mee om dit naar waarde in te schatten en terug te ontvangen? Ik deel het zelf ook graag uit.

Kwartjes die vallen

Ik leef intens. Ik hou van werk. Ik hou van mijn klanten en ik heb alles voor ze over. Niet handig, ik vergeet mezelf. Als ik na een tijd samenwerken nieuwe vragen, nieuwe opdrachten krijg, vind ik het moeilijk om mezelf naar die waarde in te schatten, mede omdat ik zo’n sterke band voel met mijn opdrachtgevers. De vraag die je me op een dag stelde, toen ik met je aan het overleggen was hoe ik een hogere prijs moest gaan vragen voor mijn werk, was: “Hoe sta jij tegenover een vriendenprijs?” Ik moest daar wel even over nadenken. Je keerde de vraag om: “Vraag jij korting aan vrienden?” Ik moest lachen, nee, dat zou ik nooit doen! Ik betaal graag. Ik hou ervan als geld rolt. En toen viel het kwartje. Waarom zou ik dan mijn werk van waarde voor een vriendenprijs weggeven?

‘Je geeft me het vertrouwen dat ik het kan, verder groeien’

‘Als jij in de buurt bent, is alles mogelijk’

Denken en werken vanuit overvloed

Omdat je heel veel meer biedt dan een boekhouder, fiscalist etc. Ik ben bij je gekomen omdat je me helpt ervaren wat het is om te denken en werken vanuit overvloed. Je duwt niet, bent niet streng en ik voel alle ruimte om “klein” te zijn bij je, zodat ik echt heel eerlijk kan vertellen wat ik moeilijk vind en vandaaruit kon en kan ik groeien.

Je weet overal veel van en anders vraag je het na bij je team. Maar boven alles is het je positieve energie die ontzettend fijn is. Je hebt zo’n hele fijne energie die volkomen in balans is met de mijne en die ervoor zorgt dat als ik met jou samenwerk ik kan denken en voelen: wow, de wereld ligt aan mijn voeten. Als jij in de buurt bent, is alles mogelijk.

‘Dat is echt goud waard’

Willeke van Voorst
Relatietherapeut van Leven in je relatie

Toen mijn bedrijf ging groeien merkte ik dat ik het overzicht een beetje kwijtraakte. Door mijn samenwerking met Thessa ervaar ik grip op mijn financiën. We hebben een financiële, gezonde stevige basis onder mijn bedrijf gelegd en dat is goud waard.

‘Ik slaap weer beter’

Merlijn van Strien
Ben van de Vormgeving

Ik durfde niks uit te geven. Maar toen kwam ik bij Thessa. We hebben een hele ochtend gezeten waarin ik ter plekke kon zien wat er binnen kwam. Het leek wel alsof er een soort rookgordijn wegging. Er kwam een rust over mij en de financiën. Nu slaap ik ook beter en gaat mijn werk ook stukken beter.

Wil je weten welk resultaat jij kunt behalen?

Mijn methode voor maximaal rendement uit jouw bedrijf is gebaseerd op holistic accounting, vanuit het geloof dat de uitkomst meer is dan de som der delen. Jouw visie en dromen vormen de basis. We starten onze samenwerking met het aanwakkeren van jouw vuur.

Financieel vrij zijn om jouw missie voluit te kunnen leven. Ik weet dat het kan!
Wil jij dit ook kunnen?

https://huisvanfinancien.api-us1.com 3847091bf9fae4f63b9a0750ca3922441399ab6b7896cef119f6e29ee42b356f81768044