Werk met mij

Built for profit

Je bouwt een volwassen bedrijf, maar jouw financiën staan nog in de kinderschoenen. Je ervaart onrust over je financiën, omdat je het gevoel hebt dat je maar wat doet.

Built for profit is een live-online programma, waarin je in 3 maanden van onrust over je financiën naar grip op je bedrijf gaat.

Built for money

Je hebt een gevestigd bedrijf dat goed loopt. Toch weet je dat je er meer rendement uit kunt halen als je beter inzicht hebt.

Built for money is een 2:1 programma waarin ik samen met één van mijn collega fiscalisten een deep-dive doe in jouw financiële en fiscale positie. We brengen jouw situatie volledig in kaart.

Built for freedom

Built for freedom is het 1:1 (half)jaartraject waarin ik je persoonlijk begeleid naar het volgende level van jouw ondernemerschap. Passend bij jouw dromen en doelen en wat jij belangrijk vindt in het leven coach en adviseer ik jou op financiële, fiscale en strategische vraagstukken.

Strategiesessie

Heb je een financieel vraagstuk waar je graag mijn advies of coaching op ontvangt? Boek dan direct een strategiesessie van 1 uur waarin we jouw vraagstuk bespreken. Zo kan iets waar je een hele tijd mee rondloopt, vaak in één sessie worden opgelost.

Financiën uitbesteden

Wil jij dat jouw administratie gedaan wordt, aangiftes verzorgd worden, jouw jaarrekening opgemaakt wordt? Of ben je op zoek naar ander financieel, fiscaal, juridisch of personeelsadvies? Ook dan sta ik met mijn team voor je klaar. Lees hier meer over onze samenwerking.

Heb je een vraag?

Heb je hulp nodig of heb je een andere vraag die we (nog) niet hebben beantwoord? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. We helpen je graag verder met al je vragen.

 

Inspiratie Boutique

Podcasts, een kijkje achter de schermen, mijn favoriete boeken: ik deel ze graag met jou.

Podcasts

In mijn (gast)podcasts praat ik graag over ondernemerschap, geld, financiën en zingeving. Ik bespreek mijn eigen uitdagingen en vraagstukken van klanten.

Interviews

Zo nu en dan ontmoet ik zulke inspirerende ondernemers! Die wil ik interviewen. Omdat ik kan leren van hun zienswijze en drijfveren. Die lessen hou ik niet voor mezelf. Lees mee!

Boekentips

In mijn vrije tijd lees ik graag boeken. Boeken die echt ergens over gaan. Wat ik las en waarom dit interessant is voor jou: mijn boekentips lees je hier.

Info

In deze rubriek lees je allerlei interessante weetjes. Over mij maar ook over wat interessant zou kunnen zijn voor jouw onderneming.