De magie
van
Thessa

Financieel sterke en duurzame bedrijven bouwen, vanuit de diepste drijfveren van jou als ondernemer. Dat is mijn bijdrage voor de wereld. Omdat ik geloof dat we de wereld daarmee een beetje mooier maken.

Het is niet voor niets dat mijn klanten regelmatig tegen me zeggen: ‘Jij bent de eerste aan wie ik mijn grootste dromen durf te vertellen.’ Ik heb geen oordeel over jouw dromen en verlangens of over jouw struggles. Het enige wat ik zie is een mooi mens. Vanuit die kern wil ik samenwerken met mijn klanten, op elk niveau van het ondernemerschap.

Ik begeleid klanten met miljoenenbedrijven en ondernemers die nog geen ton omzet draaien, maar het zijn altijd ondernemers met een missie. Ondernemers die, groot of klein, willen bijdragen aan de wereld. Mensen die dromen en verlangens hebben voor zichzelf en tegelijkertijd willen bouwen aan een bedrijf met impact.

Ik gun jou een rijk leven. Een rijk leven waarin je heel dicht bij jezelf blijft, waarin je voluit van het leven geniet omdat je alles kunt doen waar jij veel waarde aan hecht en waarin je de impact kunt maken die jij de wereld te bieden hebt.

Stel dat je dat kunt realiseren: impact, voluit leven en vrij zijn.

Haal diep adem. Sluit heel even je ogen.

Zie je ’t voor je?

Dat is magie

Alles is mogelijk als je jouw dromen de realiteit laat ontmoeten door ze te koppelen aan de nuchtere werkelijkheid: geld.

Wil jij weten wat er voor jou mogelijk is? Wat ik voor je zie?

Geld is energie

Ik hou van geld. Maar geld is geen los doel op zich. Geld is als een metafoor voor wat we willen bereiken in het leven. Geld is energie.

Als kind heb ik nooit iets gemerkt van beperkingen in geld. Voor mijn gevoel kon alles. We gingen winkelen, ik zocht kleding uit en niks was te gek maar tegelijkertijd gaf mijn moeder de grens aan. Wat heb ik écht nodig? Welk gevoel wil ik beleven?

Mijn moeder leerde me de normen en waarden kennen. In de opvoeding van mijn eigen drie nog jonge kinderen, geef ik die waarden ook mee. Het gaat niet over “hebben”. Het gaat over: hoe voel ik me, hoe voel jij je?

Ik dacht als kind ook: als ik volwassen ben kan alles! Ik geloof daar nog steeds in en leer dit aan mijn klanten.

Mijn schaarse tijd en de betere wereld

Ik hou ervan om zelf te bepalen hoe ik mijn tijd besteed, waaraan, met wie en wanneer. In februari 2018 startte ik mijn eigen bedrijf. Daar vind ik de vrijheid die ik zoek. Voor mij betekent vrijheid ook een bedrijf bouwen dat niet alleen van mij afhankelijk is. Daarom ben ik partner bij MKBTR, een grensverleggend team van adviseurs dat het MKB helpt om financieel topfit te worden.

Het mooiste aan een eigen bedrijf runnen en mede-eigenaar zijn van MKBTR is dat mijn werk iets toevoegt aan de wereld. Wat ik niet ervaarde in de traditionele accountancy en in de corporates waar ik voor werkte is dat ik werkelijk het verschil kan maken. Nu doe ik dat wel en dat vervult mij enorm.

Tien weetjes over mij

1.

Waar je mij ’s nachts voor wakker kunt maken?

Nou maak mij maar liever niet wakker eigenlijk! Maar als je het dan toch doet, ik ben gek op toetjes. Als het maar zoet is, met veel suiker.

Mijn guilty pleasures?

Ik vind het echt heerlijk om geld aan mezelf uit te geven. Kleding, sauna, schoonheidsspecialist. Er gaat een bak geld naartoe en dat is het waard. Ik zorg er dus voor dat ik daar geld voor heb! Dat kun jij ook. Ik leer het je zo.

2.

3.

Ben ik een spaarder of een spender?

Ik ben absoluut een spender, maar ik heb een manier gevonden om goed te kunnen sparen. De truc die voor mij werkt: ik zet mijn spaargeld uit het zicht en laat automatisch een deel van mijn inkomsten naar die rekening verdwijnen. Dat werkt niet voor iedereen hoor, we zijn allemaal anders. Ik zoek die unieke mix van oplossingen voor al mijn klanten. Die oplossingen komen voort uit jarenlange ervaring maar ook vanuit de opleidingen die ik volgde. Benieuwd waarop mijn kennis gebaseerd is? Je leest het hier.

Mijn droom?

Mijn droomhuis is al helemaal uitgetekend. Luxe, ruim en effectief. Precies genoeg voor ons. Dit zelfontworpen huis willen we duurzaam laten bouwen. We weten alleen nog niet waar het komt te staan. Meer lezen over mijn droomhuis? Dat kan!

4.

5.

Mijn man is uitvaartondernemer

Op mijn 14e leerde ik mijn man, Stefan Boddenberg, kennen. Ik besloot in 2018 ondernemer te worden, hij startte in 2018 zijn eigen uitvaartonderneming. Stefan verwerkelijkte in 2022 zijn droom over een eigen locatie met de overname van Tumulus uitvaart in Huissen. Ik stond hem niet alleen als levenspartner maar ook als financieel partner bij. Lees hier het verhaal.

MKBTR

Sinds 1 januari 2022 ben ik partner en mede-eigenaar van MKBTR. We vinden elkaar op basis van onze visie en waarden. We willen impact maken op de economie in Nederland. We zien zulke belangrijke veranderingen in de huidige maatschappij, als we dat samen kunnen beïnvloeden, staan we veel sterker.

6.

7.

Ik stel graag veel en gekke vragen

Vroeger dacht ik: als ik opval is er een kans dat ik afgewezen word, er is een kans dat ze me naar beneden halen. Maar ik heb een omgeving gecreëerd waarin alles er mag zijn. Sinds ik ondernemer ben, kan ik gekke vragen stellen aan al mijn klanten. Juist zelfs! Zo vinden we de oplossingen die passen.

Ik ben een wereldverbeteraar

Aan welke economie willen we nu bouwen met elkaar? Dat is een vraag die ik relevant vind. Jij ook? Heel eerlijk: ik wil alleen nog maar klanten die op een goeie manier bijdragen aan een mooiere, betere wereld.

8.

9.

Hoe hou ik alle ballen in de lucht?

Als er één vraag is die ik vaak krijg is het wel hoe ik alle ballen in de lucht hou: partner in een groot bedrijf, succesvol ondernemer zijn met een man die uitvaartondernemer is, met een gezin van drie jonge kinderen. Ben je nieuwsgierig hoe ik effectief leef en toch geniet? Je leest het hier.

Ik geloof dat alles mogelijk is!

Ja, dat is echt zo: alles is mogelijk.

Door op mijn 17e te kiezen voor de accountancy verschool ik me achter de cijfers. Het was daar wel lekker veilig. Onder die keuze lag angst verborgen. De angst om mezelf te zijn. Sinds ik ondernemer ben en na mijn ervaring met ProjectKompassie, heb ik mijn innovatieve kanten en vindingrijkheid toegelaten.

10.

Door de angst en oordelen over mijn dromen los te laten en mijn dromen te verbinden met de buitenwereld in de vorm van geld, kon en kan ik worden wie ik ben.

Ik wil een voorbeeld zijn van wat er mogelijk is. Veel van de dingen die mijn klanten doorleven of meemaken, heb ik zelf ook ervaren. Je hoeft het niet alleen te doen. Zullen we elkaar beter leren kennen?