De magie
van
Thessa

Financieel vrij zijn, zonder oordeel dromen en onbelemmerd geld verdienen, om jouw missie voluit te kunnen leven – dat is wat jij wil, dat is wat ik doe.
En, dat is waar ik jou bij kan helpen.

Mijn kern als financieel businesspartner: ik werk met je samen zonder oordeel. Dat maakt bijvoorbeeld dat je me zonder schroom kan vertellen waar je struggles ervaart bij jouw financiële keuzes en waar je diepste verlangens liggen. Het is niet voor niets dat mijn klanten regelmatig tegen me zeggen: ‘Jij bent de eerste aan wie ik mijn grootste dromen durf te vertellen.’

Je weet: jouw dromen zijn groot. Jouw ambitie overstijgt 90% van de ondernemers. Jouw ambitie voor een rijker leven: in vervulling, geluk en geld.

Stel: jij kunt onbelemmerd dromen omdat er geen oordeel is over jouw werk, ambitie en financiële doelen, over hoe je van betekenis kunt zijn met jouw missie en je bedrijf.

Haal diep adem. Sluit heel even je ogen.

Zie je ’t voor je? Ineens is alles mogelijk!

Dat is magie

We laten jouw dromen de realiteit ontmoeten door ze te koppelen aan de nuchtere werkelijkheid: geld.

Vanuit een gezonde visie worden jouw dromen, financiën en strategieën werkbaar. Financieel vrij zijn om jouw missie voluit te kunnen leven. Ik weet dat het kan!

Geld is energie

Ik hou van geld. Maar geld is geen los doel op zich. Geld is als een metafoor voor wat we willen bereiken in het leven. Geld is energie.

Als kind heb ik nooit iets gemerkt van beperkingen in geld. Voor mijn gevoel kon alles. We gingen winkelen, ik zocht kleding uit en niks was te gek maar tegelijkertijd gaf mijn moeder de grens aan. Wat heb ik écht nodig? Welk gevoel wil ik beleven?

Mijn moeder leerde me de normen en waarden kennen. In de opvoeding van mijn eigen drie nog jonge kinderen, geef ik die waarden ook mee. Het gaat niet over “hebben”. Het gaat over: hoe voel ik me, hoe voel jij je?

Ik dacht als kind ook: als ik volwassen ben kan alles! Ik geloof daar nog steeds in en leer dit aan mijn klanten.

Als het je lukt om geld als energie in te zetten is alles mogelijk.

Mijn schaarse tijd en de betere wereld

Ik hou ervan om zelf te bepalen hoe ik mijn tijd besteed, waaraan, met wie en wanneer. In februari 2018 startte ik mijn eigen bedrijf. Daar vind ik de vrijheid die ik zoek. Bijvoorbeeld om partner te worden in MKBTR, een grensverleggend team van adviseurs dat het MKB helpt om financieel topfit te worden.

Het mooiste aan een eigen bedrijf runnen en MKBTR-partner zijn is dat mijn werk iets toevoegt aan de wereld. Ik voel me er zinvol door. Hoe schaars is onze tijd en hoe besteed ik die zinnig? Dat vind ik relevant.

Ik leer jou er in mijn jaartraject alles over.

Tien weetjes over mij

1.

Waar je mij ’s nachts voor wakker kunt maken?

Nou maak mij maar liever niet wakker eigenlijk!
Maar als je het dan toch doet, ik ben gek op toetjes. Als het maar zoet is, met veel suiker.

Mijn guilty pleasures?

Ik vind het echt heerlijk om geld aan mezelf uit te geven. Kleding, sauna, schoonheidsspecialist. Er gaat een bak geld naartoe en dat is het waard. Ik zorg er dus voor dat ik daar geld voor heb! Dat kun jij ook. Ik leer het je zo.

2.

3.

Ben ik een spaarder of een spender?

Ik ben een spender maar ik heb een manier gevonden om goed te kunnen sparen. De truc die voor mij werkt: ik zet mijn spaargeld uit het zicht. Dat werkt niet voor iedereen hoor, we zijn allemaal anders. Ik zoek die unieke mix van oplossingen voor al mijn klanten. Die oplossingen komen voort uit jarenlange ervaring maar ook vanuit de opleidingen die ik volgde. Benieuwd waarop mijn kennis gebaseerd is? Je leest het hier.

Mijn droom?

Mijn droomhuis is al helemaal uitgetekend. Luxe, ruim en effectief. Precies genoeg voor ons. Dit zelfontworpen huis willen we duurzaam laten bouwen. We weten alleen nog niet waar het komt te staan. Meer lezen over mijn droomhuis? Dat kan!

4.

5.

Mijn man is uitvaartondernemer

Op mijn 14e leerde ik mijn man, Stefan Boddenberg, kennen. Ik besloot in 2018 ondernemer te worden, hij startte in 2018 zijn eigen uitvaartonderneming. Stefan verwerkelijkte in 2022 zijn droom over een eigen locatie met de overname van Tumulus uitvaart in Huissen. Ik stond hem niet alleen als levenspartner maar ook als financieel businesspartner bij. Lees hier het verhaal.

MKBTR

Sinds 1 januari 2022 ben ik partner en mede-eigenaar van MKBTR. We vinden elkaar op basis van onze visie en waarden. We willen impact maken op de economie in Nederland. We zien zulke belangrijke veranderingen in de huidige maatschappij, als we dat samen kunnen beïnvloeden, staan we veel sterker.

6.

7.

Ik stel graag veel en gekke vragen

Vroeger dacht ik: als ik opval is er een kans dat ik afgewezen word, er is een kans dat ze me naar beneden halen. Maar ik heb een omgeving gecreëerd waarin alles er mag zijn. Sinds ik ondernemer ben, kan ik gekke vragen stellen aan al mijn klanten. Juist zelfs! Zo vinden we de oplossingen die passen.

Ik ben een wereldverbeteraar

Aan welke economie willen we nu bouwen met elkaar? Dat is een vraag die ik relevant vind. Jij ook? Heel eerlijk: ik wil alleen nog maar klanten die op een goeie manier bijdragen aan een mooiere, betere wereld.

8.

9.

Hoe hou ik alle ballen in de lucht?

Als er één vraag is die ik vaak krijg is het wel hoe ik alle ballen in de lucht hou: partner in een groot bedrijf, succesvol ondernemer zijn met een man die uitvaartondernemer is, met een gezin van drie jonge kinderen. Ben je nieuwsgierig hoe ik effectief leef en toch geniet? Je leest het hier.

Ik geloof dat alles mogelijk is!

Ja, dat is echt zo: alles is mogelijk.

Door op mijn 17e te kiezen voor de accountancy verschool ik me achter de cijfers. Het was daar wel lekker veilig. Onder die keuze lag angst verborgen. De angst om mezelf te zijn. Sinds ik ondernemer ben en na mijn ervaring met ProjectKompassie, heb ik mijn innovatieve kanten en vindingrijkheid toegelaten.

10.

Door de angst en oordelen over mijn dromen los te laten en mijn dromen te verbinden met de buitenwereld in de vorm van geld, kon en kan ik worden wie ik ben.

Hierin ligt mijn magie. Dat leer ik jou.