Ervaring en deskundigheid

Met mijn bedrijfskundige en cijfermatige achtergrond ben ik in staat om met een overkoepelende blik met je mee te kijken, maar ook op detailniveau in te zoomen bij wat jou helpt en tegenwerkt.

Met mijn bedrijfskundige en cijfermatige achtergrond ben ik in staat om met een overkoepelende blik met je mee te kijken, maar ook op detailniveau in te zoomen bij wat jou helpt en tegenwerkt.

Ervaring en deskundigheid

Toen ik nog aan het werk was in de accountancy, besefte ik dat er méér is, dan alleen reactief met cijfers van klanten bezig zijn.

Ik geloof dat de keuzes die je als ondernemer maakt op financieel gebied een belangrijk onderdeel van het fundament van je bedrijf vormen.

Een BTW-aangifte of jaaropgave geeft je bijvoorbeeld wel inzicht, maar na indienen is het (te) laat is om er proactief op te reageren in je bedrijfsvoering.

Door grip te houden op je eigen financiën en bewust te kiezen, houd je regie over je bedrijf en je leven.

Ik volgde deze studies:

Master Business Administration

Met de studie Accountancy aan de Business University Nyenrode verkreeg ik een wetenschappelijke achtergrond in de financiële wereld. Ik behaalde mijn bachelor en master Business Administration aan de Universiteit Twente.

Projectmanagement (Prince2)

Door mijn brede werkervaring als project- en procesmanager en kennis van Prince2 heb ik veel kijk op het bestendig en toekomstgericht maken van bedrijven. Door het inzetten van verschillende projectmanagement tools creëer ik betrokkenheid en kijk ik toekomstgericht wat er mogelijk is.

Erkend Moneybird Adviseur

Als Erkend Moneybird Adviseur weet ik alle finesses over efficiënt en goed boekhouden, specifiek in het boekhoudprogramma Moneybird. Het is overigens niet zo dat ik mijn klanten alleen adviseer om met dit boekhoudprogramma te werken. We gaan samen aan de slag met een programma dat bij jou past als dit relevant is.

Profit First Professional

Veel ondernemers kennen de peilers, winst, rust en betere keuzes, van de Profit First methode wel maar deze toepassen op hun situatie is een heel ander verhaal. Ik wilde de methode zelf leren kennen en heb de opleiding tot Profit First Professional gevolgd en afgerond. 

Meer uit de

Inspiratie Boutique

Geld als energie

Geld als energie

Energie beweegt. Verschilt van keer op keer. Het gaat over jouw energie. Jouw bedrijf. Hoe wil je dat die energie voelt en vloeit?

read more