Partner van MKBTR

Sinds 1 januari 2022 ben ik partner en mede-eigenaar van MKBTR, na anderhalf jaar samenwerken.

Sinds 1 januari 2022 ben ik partner en mede-eigenaar van MKBTR, na anderhalf jaar samenwerken.

Partner van MKBTR

Sinds 1 januari 2022 ben ik partner en mede-eigenaar van MKBRT, na anderhalf jaar samenwerken. We vinden elkaar op basis van onze visie en waarden.

Allereerst hebben we het Platform Goald samen opgezet. Alles ging vanzelf. We namen steeds vaker klanten van elkaar over, zetten elkaars expertise in en hadden het steeds over de grotere dromen. Dat vroeg om een bevestiging in de vorm van het partnerschap.

‘We willen impact maken op de economie van Nederland’

Alle vier de partners zijn ontzettend anders. We vullen precies aan wat bij de ander ontbreekt. Samen zijn we compleet.

Wat ons bindt is dat we impact die willen maken op de economie van Nederland. We zien zulke belangrijke veranderingen in de huidige maatschappij, als we dat samen kunnen beïnvloeden, staan we veel sterker.

Practice what you preach!

In de accountancy veranderen wij het denken en werken we vanuit het verleden, maar denken en werken aan de toekomst. Dit doen we richting onze klanten, maar ook als werkgever. We zorgen bijvoorbeeld voor gezonde arbeidsomstandigheden, putten onze mensen en onszelf niet uit. We kunnen op die manier veel meer betekenen voor onze klanten. We geloven echt dat alle mensen daar beter van worden. Daar bouwen we aan. We zijn daar een voorbeeld van.

Door deze samenwerking is het mogelijk geworden om enerzijds zelf het overzicht te hebben op jouw onderneming en anderzijds alles in te kunnen zetten wat nodig is. Ik sta als het ware in het midden, zie net vanboven alles van je bedrijf in helikopterperspectief, en kan aan alle touwtjes trekken die nodig zijn om jouw bedrijf zoveel mogelijk rendement te laten behalen.

Met MKBTR aan mijn zijde heb ik toegang tot alle kennis die nodig is én de beschikking over alle mensen die nodig zijn om te komen tot een ultiem resultaat voor jouw onderneming.

Met deze combinatie heb ik goud in handen. Goud om in te zetten voor jou en je bedrijf.

Yes, ik wil kennismaken

Meer uit de

Inspiratie Boutique

Geld als energie

Geld als energie

Energie beweegt. Verschilt van keer op keer. Het gaat over jouw energie. Jouw bedrijf. Hoe wil je dat die energie voelt en vloeit?

read more